BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar effektiva tjänster

KOSTNADSFRI OFFERT

ALLSERVICE FÖR BOSTADSFÖRENINGAR

I en bostadsrättsförening är en av de allra största uppgifterna och utgifterna underhåll av den gemensamt ägda fastigheten. Därför erbjuder Höglandet Allservice effektiva och prisvärda underhållstjänster till bostadsrättsföreningar i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda men vi välkomnar även kunder från andra närliggande orter på höglandet. 

Som bostadsrättsförening kan ni välja att lägga en del av eller allt underhåll hos oss. Oavsett vilket ni väljer så kommer vi göra vårt yttersta för er fastighet. Tillsammans med vårt systerföretag Höglandet Städ AB kan vi givetvis även ta hand om den regelbundna städningen av era gemensamma ytor inomhus.

I huvudsak är våra kunder bostadsrättsföreningar i varierande storlekar på hela höglandet. Vi utför även fastighetsskötsel åt ett flertal privata värdar och större bostadsbolag. Ta gärna kontakt med oss redan idag genom att fylla i en kostnadsfri offert här på sidan eller ring oss direkt så berättar vi mer om våra underhållstjänster.

Underhållstjänster för bostadsrättsföreningar i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda

Från underhåll till städning

Höglandet Allservice erbjuder allt från gräsklippning, rabattplantering, häck- och trädbeskärning till snöskottning och halkbekämpning till bostadsrättsföreningar i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda. Men vi välkomnar även kunder på andra närliggande orter. Dessutom tar vi gärna hand om städningen av föreningens gemensamma ytor. Vi anpassar vårt arbete efter varje fastighet och dess funktioner.

KOSTNADSFRI OFFERT

Tack för din förfrågan.
Det var blev något fel när förfrågan skickades in. Kontakta oss gärna på info@hoglandetallservice.se istället.

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.

PÅ VILKA ORTER ERBJUDER VI TJÄNSTER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR?

  • Aneby

  • Eksjö

  • Hultsfred

  • Nässjö

  • Sävsjö

  • Tranås

  • Vetlanda

HÖGLANDET ALLSERVICE

”Vi tror att om vi har nöjda medarbetare så har vi nöjda kunder, och våra kunder skall vara nöjda kunder”

Tony Bergdahl, Grundare

KONTAKTA OSS