PROJEKTERING OCH PLANERING

Anlita oss för trädgårdshjälp och planering av din trädgård

KOSTNADSFRI OFFERT

TRÄDGÅRDSPLANERING PÅ HÖGLANDET

En välvårdad och vacker trädgård är trevligare att vistas i. Höglandet Allservice erbjuder projektering och trädgårdsplanering för privatpersoner och företag på hela småländska höglandet. 

Vi erbjuder både privatpersoner och företag hjälp med projektering och design av trädgårdar. Höglandet Allservice har möjligheten att hjälpa er oavsett storleken på markytan, inga jobb är för små eller stora för oss. Vi syftar på den förstudie och det planeringsarbete som ofta behöver göras innan man påbörjar ett nytt projekt i trädgården.

Fyll i en kostnadsfri offert här på sidan redan idag eller ring oss direkt så berättar vi mer om våra tjänster inom projektering, design och planering av trädgårdar.

Projektering och trädgårdsplanering i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda

Projektering och design av trädgårdar

Självklart strävar vi efter att göra en så god projektering som möjligt för just ditt projekt. Projekterings- och designfasen är något vi på Höglandet Allservice gör tillsammans med dig som kund och du kommer vara delaktiga i alla de olika stegen. Vi går alltid igenom dina skallkrav och synpunkter vid ett inledande möte med dig.

Efter det bokar vi ett nytt möte där kommer diskutera igenom det designförslag som vi presenterar. Det kan ibland vara så att vissa av dina önskemål och krav kanske inte praktiskt går att tillgodose på grund av olika faktorer. I så fall diskuterar vi självklart då igenom detta med dig och ger alternativa lösningar för att kunna gå vidare med projektet. Därefter utför vi korrigeringar på den föreslagna designen där vi försöker tillgodose alla dina krav för att ta fram ett slutgiltigt designförslag som du är nöjd med.

Tänk på att du gärna själv får skissa fram ett litet designförslag innan vårt inledande möte, detta för att vi på ett smidigt sätt ska kunna ta med oss era förslag och krav redan inför första mötet.

KOSTNADSFRI OFFERT

Tack för din förfrågan.
Det var blev något fel när förfrågan skickades in. Kontakta oss gärna på info@hoglandetallservice.se istället.

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.

PÅ VILKA ORTER ERBJUDER VI PROJEKTERING OCH PLANERING?

  • Aneby

  • Eksjö

  • Nässjö

  • Sävsjö

  • Tranås

  • Vetlanda

HÖGLANDET ALLSERVICE

”Vi tror att om vi har nöjda medarbetare så har vi nöjda kunder, och våra kunder skall vara nöjda kunder”

Martin Adamson, VD

KONTAKTA OSS