TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Anlita oss för trädgårdsservice och kom hem till en fräsch trädgård

VI ERBJUDER KOMPLETT TRÄDGÅRDSSERVICE

Höglandet Allservice erbjuder både punktinsatser och mer omfattande trädgårdsskötsel. Vi har allt från bostadsrättsföreningar till privatpersoner och företag bland våra kunder.

Vår trädgårdsskötsel omfattar bland annat gräsklippning, häckklippning, lövupptagning, rensning av ogräs, skötsel av rabatter samt beskärning av buskar och träd. Höglandet Allservice har som målsättning att på ett professionellt sätt utföra våra uppdrag för utökad trivsel i trädgårds- och utemiljöer.

Vill du ha återkommande trädgårdshjälp åtar vi oss även löpande uppdrag för att se över din trädgård efter dina behov. Vi kan komma så ofta du önskar och hjälper dig med allt från att  enbart häck- eller gräsklippning till totalansvar över hela trädgården. Tänk på att om du är privatperson har du möjlighet att nyttja skattereduktion, RUT-avdrag på de flesta tjänster vi erbjuder, detta inkluderar även trädbeskärning.

Trädgårdsskötsel och trädgårdsservice i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda

Vi gör din utemiljö till en källa för inspiration och trivsel

Tycker du att vissa moment i trädgårdsarbetet är jobbiga att utföra eller svåra att hinna med? Kontakta då oss på Höglandet Allservice eftersom vi även erbjuder  punktinsatser. Våra allra populäraste tjänster är vår- och höststädning, beskärning av träd och buskar samt häckklippning.

Vår Garden Styling ger din trädgård ett grönt lyft inför försäljning

Vill du ha hjälp med att få trädgården extra fin inför husvisning vid försäljning av villa? En välskött och vacker trädgård ökar värdet på villan vid försäljning och dessutom ger det spekulanter ett mycket bättre första intrycket. Höglandet Allservice hjälper dig att effektivt styla din trädgård inför visning och försäljning. Garden styling berättigar dessutom till RUT-avdrag. Kontakta oss gärna redan idag så berättar vi mer.

KOSTNADSFRI OFFERT

Tack för din förfrågan.
Det var blev något fel när förfrågan skickades in. Kontakta oss gärna på info@hoglandetallservice.se istället.

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.

PÅ VILKA ORTER ERBJUDER VI TRÄDGÅRDSSERVICE?

  • Aneby

  • Eksjö

  • Nässjö

  • Sävsjö

  • Tranås

  • Vetlanda

HÖGLANDET ALLSERVICE

”Vi tror att om vi har nöjda medarbetare så har vi nöjda kunder, och våra kunder skall vara nöjda kunder”

Tony Bergdahl, Grundare

KONTAKTA OSS