HÄCKKLIPPNING

Vi utför klippning av häckar efter dina önskemål

KOSTNADSFRI OFFERT

VI KLIPPER ALLA HÄCKSORTER

Räcker tiden inte till för arbetet med häckklippningen? Höglandet Allservice hjälper dig gärna med häckklippning eller nedtagning oavsett typ av häck. Främst är vi verksamma i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda men vi välkomnar även kunder från andra närliggande orter på småländska höglandet.

Eftersom det finns en mängd olika växtarter kan det vara svårt att veta hur ens häckar ska klippas. Dessutom är häckklippning ett ganska tungt jobb att utföra och ofta saknar man rätt verktyg och kunskap för att utföra klippningen på både ett korrekt och effektivt sätt.

Med detta i åtanke är det kanske inte så konstigt att just häckklippning är en av våra populärare tjänster hos våra kunder. Kontakta oss gärna redan idag genom att fylla i en kostnadsfri offert här på sidan eller ring oss direkt så berättar vi mer om våra tjänster inom trädgård och allservice.

Vi utför häckklippning i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda

Naturlig eller konstgjord form

Många av våra kunder låter sina prydnadsbuskar behålla en naturlig form genom att låta buskarna vara friväxande, men om du föredrar dem i rundad form, trubbig eller spetsig A-form eller att låta dem få en strikt fyrkantig form så utför vi gärna det. Men tänk på att en del häckar och buskar bör vara klippta på ett speciellt sätt bland annat för att hela häcken ska få så mycket solljus som möjligt. Detta är något våra utbildade personal självklart informerar om inför klippningen.

Hos oss kan du välja själv om du vill ha häckklippning på fast pris per klippning, per säsong eller mot löpande räkning oavsett var du bor på höglandet.

Beskärning med art och syfte i åtanke

Beroende på art och önskad funktion beskär och klipper vi din trädgårds häckar och häckar på olika sätt. Du kanske har ett stort buskage av syren som du vill ska fungera som insynsskydd eller att det formas som en vacker berså som både ger prydnadsvärde och ger skugga i högsommarvärmen. Du kanske har paradisbuskar som du vill bara ska tjäna som en fin prydnad i trädgården. Du kanske vill att dina häckar ska rama in din trädgården som helhet samtidigt som den markerar gränsen mellan angränsande tomter och din tomt.

Våra utbildade arborister utför alltid häckklippningen med dina önskemål i åtanke men givetvis kan du också låta oss avgöra saker så som formerna på häckar och buskar om du hellre önskar det.

KOSTNADSFRI OFFERT

Tack för din förfrågan.
Det var blev något fel när förfrågan skickades in. Kontakta oss gärna på info@hoglandetallservice.se istället.

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.

PÅ VILKA ORTER ERBJUDER VI HÄCKKLIPPNING?

  • Aneby

  • Eksjö

  • Nässjö

  • Sävsjö

  • Tranås

  • Vetlanda

HÖGLANDET ALLSERVICE

”Vi tror att om vi har nöjda medarbetare så har vi nöjda kunder, och våra kunder skall vara nöjda kunder”

Martin Adamson, VD

KONTAKTA OSS