GRÄSKLIPPNING

Anlita oss för gräsklippning och kom hem till en fräsch gräsmatta

KOSTNADSFRI OFFERT

LÅT OSS KLIPPA DITT GRÄS

En välvårdad trädgård med vackra grönytor är trevligare att vistas i. Höglandet Allservice erbjuder kontinuerlig gräsklippning för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag på hela Höglandet. 

Du har möjlighet att få gräset klippt veckovis, enligt överenskommelse under de perioder du önskar eller under hela säsongen. Utöver klippning erbjuder vi hjälp med tips och råd om hur du kan få en snyggare gräsmatta och på vilka åtgärder som bör göras. Vi är främst verksamma i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda men vi välkomnar även kunder från andra närliggande orter.

Kontakta oss gärna redan idag genom att fylla i en kostnadsfri offert här på sidan eller ring oss direkt så berättar vi mer om våra tjänster inom trädgård och allservice.

Vi utför gräsklippning i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda

Kontinuerligt underhåll av gräsmattor

Kontinuerligt underhåll av grönytor och gräsmattor är något vi på Höglandet Allservice vet vikten av. För att upprätthålla funktionen med grönytor tillika på grund av estetiska skäl mår gräs bra av att hållas efter regelbundet. Oavsett hur dina specifika behov av gräsklippning ser ut, kan du lita på att vi ger dig all hjälp med dina gräsmattor som du behöver. Hos oss kan du välja själv om du vill ha gräsklippning på fast pris per klippning, per säsong eller mot löpande räkning oavsett om du bor i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö eller Vetlanda.

                              Ifall ni önskar ett paketabonnemang med flera av våra tjänster klicka på ikonen nedan

Allt från bruksgräsmattor till prydnadsgräsmattor

Vårt team kan utföra allt från klippning av bruksgräsmattor och slåttergräs till klippning av prydnadsgräsmattor åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag på hela höglandet. Dessutom erbjuder vi på Höglandet Allservice andra tjänster inom trädgårdsskötsel som bland annat häckklippning, rensning av ogräs, skötsel av rabatter samt beskärning av träd och buskar.

Hur ofta ska man klippa gräset?

Det finns olika generella riktlinjer för varje typ av gräsmatta – en bruksgräsmatta på en hustomt eller exempelvis i en park bör klippas mellan 20-25 ggr/säsong för att hålla en jämn längd och gräsväxt.

På Höglandet Allservice anpassar vi oss självklart efter dina önskemål, vare sig det gäller gräslängd, önskat utseende eller intervall mellan klippningarna.

                         
                            Ifall ni önskar ett paketabonnemang med flera av våra tjänster klicka på ikonen nedan

KOSTNADSFRI OFFERT

Tack för din förfrågan.
Det var blev något fel när förfrågan skickades in. Kontakta oss gärna på info@hoglandetallservice.se istället.

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.

PÅ VILKA ORTER ERBJUDER VI GRÄSKLIPPNING?

  • Aneby

  • Eksjö

  • Nässjö

  • Sävsjö

  • Tranås

  • Vetlanda

HÖGLANDET ALLSERVICE

”Vi tror att om vi har nöjda medarbetare så har vi nöjda kunder, och våra kunder skall vara nöjda kunder”

Martin Adamson, VD

KONTAKTA OSS