Höglandet Allservice AB, som är en avknoppning ifrån Höglandet Städ AB, levererar engångsuppdrag i form av trädgårdsarbeten, gräsklippning, snöskottning, hantverkartjänster, byggstädning, flyttstädning, fönsterputs med mera till privat- och företagskunder på småländska höglandet. Företaget ägs av ledningen för företaget och samarbetet med systerföretaget Höglandet Städ AB är nära och frekvent. Vi har vårt huvudkontor i Nässjö.

Vi tror mycket på ett coachande ledarskap och på varje medarbetares förmåga att växa med uppgiften vilket medför att du kommer att få ta mycket eget ansvar med stöttning ifrån din ledare. Med våra värderingar Trygga – Duktiga – Möjliggörare som stöd behandlar vi både medarbetare och kunder. För oss innebär det att en medarbetare som känner sig Trygg kan vara Duktig på att leverera våra tjänster vilket gör att vi kan vara Möjliggörare till fler tjänster.

Det är viktigt att kunna kommunicera på svenska. Att du har körkort är ett krav då våra kunder finns över hela Jönköpings län. Vi söker nu en fönsterputsare/specialstädare som inte är rädd för att ta i. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete där ute- och innejobb varvas. Är du en mångsidig och händig person som brinner för service så är du den vi söker. Vi vänder oss både till privatpersoner, mindre fastighetsägare och företag vilket innebär att du kommer att ha mycket kundkontakt i ditt arbete hos oss. Vi tror därför att det är bra om du som söker är säker på dig själv och din egen förmåga att prata med kunder.

Arbetsuppgifterna är framförallt fönsterputsning, storstädning, flytt- och byggstädning. Kunskaper i trädgårdsarbete är meriterande.

Vi arbetar tätt samman med vårt systerföretag Höglandet Städ AB. Arbetet är förlagt till dagtid vardagar, men det kan förekomma kvälls- och helgarbete efter överenskommelse.

Ring Ulf Storme på 070-829 96 00 om du vill veta mer.